HOPE THERE'S SOMEONE




2 fynd från monki, 150kr+100kr=250kr

ALL I NEED IS YOU



invigde mitt blodröda läppstift igår. I like it, a lot. skjortan är från monki om någon där ute undrar...

idag har jag gjort ingenting, nothing, NADA! fast sånt kan faktiskt va hur skönt som helst. det är då man verkligen känner att man har lov. nu borde jag egentligen ta tag i mitt rum men jag joinar nog familjen istället för lite filmmys, "Det kungliga bröllopet". mamma fick nämligen den DVD:n av mig i julklapp. världens bästa julklapp enligt henne eftersom hon är typ helt besatt av kungligheter. haha. men innan jag drar mig till soffan är jag snäller och laddar upp lite bilder på 2 fynd från mellandagsrean.

update: det blodröda läppstiftet heter "China Red" och är ifrån MUS.

JAG VAR INGEN, DU VAR APRILHIMLEN







ph1-fina grejer från monki, ph2-presentkort som är grymt bra att ha, ph3-finfinmössa från kajsa som jag fick när vi bytte julklappar, ph4-grejer från make up store i form av en rougeborste, rött läppstift och 2 sminkkurser, ph5-påslakan från hemtex, ph6-biljett till håkans konsert i februari, iiiiiiih! kajsus och jag ska gå tillsammans. kommer bli helt awesome. fick även pengar men jag tror fortfarande att ni vet hur sånt ser ut. TACK TACK TACK!

CHRISTMAS EVE









kalle anka, fina människor, julbord, julgodis (kanske lite för mycket), tomtebesök, mys i soffan, många skratt, paketöppning och spel. en helt perfekt julafton!

MERRY X-MAS PEOPLE!




FREEZING




























part 2 of 2

ICE COLD


















part 1 of 2

DU ÄR SNART DÄR










bilder från igår

gårdagen då... julavslutning i skolan och fick därefter betygen utdelade (väldigt nöjd måste jag säga). känns så himla underbart med jullov!! känslan av att få sova ut lite i morse var helt awesome. emma och jag hade det iallfall himla mysigt igår. efter våran lilla fotografering ute i kylan slängde vi oss i soffan under en filt och drack te hemma hos mig. senare under kvällen blev det film, ben&jerry's + cut the rope på emmas Ipad (som förövrigt är världens roligaste spel, fast emma och jag är ju så otroligt grymma så vi har redan klarat alla banor nu, oj detta blev en lång parantes...). iallfall, himla bra kväll!! jag har sagt det förut men jag säger det igen, du är så otroligt bra.

++++++


nya djurringar från h&m, cirkus 70 kronor

nu har jag jullov gott folk!!! jag är överlycklig.
befinner mig just nu hos emma och ska strax ta bussen in till stan för lite julmiddag hos min gammelmormor och gammelmorfar. ska försöka hinna med att köpa en och en annan julklapp med. och ja, jag vet att jag är sent ute. samma sak varje år, hehe. när jag kommer hem i eftermiddag någon gång lovar jag masser bilder, från igår, emma och jag var nämligen ute i den härliga värmen (-11) och fotade. resultatet blev suuuuperfina bilder + tår och fingrar utan känsel. men mer om det senare idag. C YA later

THERE WERE DIFFERENT PLANS,DIFFERENT RULES







CAN'T SLEEP, IT'S KILLING ME.












här är alla födelsedagspresenter: svarta kilklackar, masser presentkort, sminkkurs på FACE, smart smyckesträd, ett fint läderarmband, tygkasse, kläder i form av en blå transparent/spets skjorta, grå transparent sak, grå kavaj, svarta reebookskor som jag ska dansa i, årsprenumeration på ELLE + pengar (men jag tror ni redan vet hur sånt ser ut, right?) fick även photoshop cs5, men det håller på att installeras. superdupermeganöjd.

I’m not a human if you say I’m not




















bilder från igårkväll
åååh gårkvällen vart riktigt lyckad. jag är så himla nöjd!! hade lite tjejer här hemma hos mig. käkade gott, öppnade GRYMMA paket (taaaaack), hade störtmysigt, lyssnade på mycket härlig musik, körde introtävling, dansade till cotten eyed joe, sprang runt och var allmänt knäppa på slutet av kvällen (knäppa är nog en underdrift),haha. hade i stora drag det riktigt riktigt riktigt bra. ni är så underbara allihop, jag älskar er så himla mycket.

It told me I’m a self machine




I blame coco - Selfmachine

You're leaving me breathless













bilder från min 14:de födelsedag. förövrigt är den slut om 5 minuter. tack alla som gjort min dag såhär |                           | bra!! ni är bäst. all my love to you.

B I R T H D A Y



17 december 2010

SPIN IT LIKE A ROCKSTAR






5 bilder från igår tagna av emma.
det var så jäkla kul!! ska aldrig sluta dansa, aldrig.

I KNEW IT WAS GOOD.



idag när jag var påväg till bussen kom jag på att jag hade ett presentkort på gina för 50 kr, fick det för exakt ett år sen och presentkortet gäller bara ett år. sprang fort in och tog närmsta finaste ring, det fick bli den här över. gillar den. det metallicblåa nagellacket hittade jag i en låda här hemma. himla fint tycker jag!!

nu till något annat... gaaah, jag fyller år imorgon. ett år äldre, 14 år. helt sjukt tycker jag, ett år kan gå så fort.

there is a light that never goes out





(notera stearinet på handen, bild 3, det gjorde ooooont, gjorde det dock inte med flit)

ogillar när jag har 0 nya roliga bilder att bjuda er på. dessa här över är i och för sig minst sagt nya men inte särskilt roliga om jag får säga det själv.

ska strax byta om till REWIND t-shirt och jeans för att sedan dra mig ner till stan. har uppträdande på HIP HOP JAM ikväll. pitch black 19.00, KOM! ska bli riktigt kul. wish me luck. pöss

LOST IN THE WORLD





jag har blivit beroende av fika, nästan iallfall.
kom hem för några timmar sen och har sen dess i princip inte gjort någonting. ungefär så kommer resten av min kväll också se ut. ska bara chilla galet. kanske ta ett bad innan desperate, om jag orkar. räknar ner dagarna till min födelsedag, julavslutning och julafton och kan konstatera att det är himla få dagar kvar. helt insane hur tiden kan gå så fort.

IT TAKES TIME TO LOVE.














ACT NOW// blev precis som tänkt, längst fram i mitten satt jag. grym föreställning!!

VI ÄR FÖRLORADE, VI TVÅ











gick bättre än väntat att gå upp 5:30... fast är himla trött nu. var och lussade på tre olika företag idag, riktigt mysigt faktiskt. innan den tredje lussningen hade vi ungefär 4 timmar ledig tid, sååhäääääääär skönt. ikväll ska jag ner till staden för att kolla på ACT NOW på sagateatern. ska ta plats längst fram i mitten, har jag bestämt, hehe. kameran hänger med så knäpper nog lite bilder under föreställningen. we'll see.

SOME KIND OF MAGIC.


klicka på bilden så kommer ni till en lista med 10 härliga låtar, by me.


UNTIL WE BLEED.





har i stort sett tillbringat hela dagen hos mormor, bakat julgodis och annat gott. riktigt mysigt! gissa vad som väntade i mitt rum när jag kom hem? ett presentkort från monki! HAPPYFACE.

imorgon blir det att lussning med klassen för olika företag. alltså inga vanliga lektioner! sköööönt, kan tyckas... men INTE när första lussningen är kl. halv8 vilket innebär att jag måste gå upp cirkus 5:30 (då måste jag stressa). puuh, vi får väl se hur det går. peace out

I CAUGHT MYSELF.






rätt så gamla bilder, fast det känns som nyss. fotat har världens bästa emma gjort.

diggar till lite härlig musik och ska strax göra iordning mig lite inför kvällens glöggfest hos några familjekompisar. efteråt sover jag över hos kajsa. det blir bra!
by the way, det är jättekul att se att prenumeranterna blir fler och fler. om ni har någon fråga eller liknande, ställ den i frågelådan där uppe, det är precis vad den är till för. I'M OUT

B.E.A.U.T.I.F.U.L


WALK THIS WAY.






























bilder från veckan

wooow, vet inte om jag nånsin haft en sån här dålig uppdatering... andra grejer har stått i vägen den här veckan som dansuppvisning på sagateatern, rep i domkyrkan, en väldigt opassande genomförkyldning, mys med agnes och lovisa och lucia- och julkonserter i domkyrkan.  och vet ni vad? jag fyller faktiskt år om exakt en vecka och veckan därefter är det julafton. så nu ska jag ta och skriva en önskelista!! wiii!

//RANDOM IT IS//



PERFEKT att jag börjar bli sjuk nu när det är dansuppvisning på sagateatern imorn och luciakonserter i domkyrkan tor-fre, verkligen. mådde inget vidare imorse men satte mig på bussen ändå, gick dock av inne i stan och tog bussen hem igen. har ganska nyss kommit upp från ännu ett varmt bad och kollar just nu på ung och bortskämd. tror jag ska traska ut till köket och göra mig lite te och lussebulle. så får det nog bli!

SECOND



 
SO-UPPSATS, CHECK! tror inte ni förstår hur skönt det känns!! nu är det pluggfritt två veckor framåt innan jullovet och det känns så jäkla awesome. har kommit upp från ett varmt bad och ska nu med ett stort leende på läpparna hoppa vidare till sängen där tidningarna här över väntar på att få läsas. I'm out!

I WISH I COULD PRESS REWIND.











BILDER FRÅN IGÅRKVÄLL, tilda kajsa emma
himla mysig kväll! (wi wi wi) tacos, film(typ), mys, skratt, ni är bäst!

+++++



Monki, 350 svenska kronor Näämen, en uppdatering! FÖRLÅT för att jag inte har bloggat på några år... Mitt minneskort pajade i tisdags så har inte kunnat fota nånting under veckan. Nu sitter nya kortet i kameran! Sitter just nu hemma hos kajsa. Emmis är också här. Blir bara myskväll här ikväll. Känner att jag är värd det efter att ha suttit hela jäkla dagen med den förbaskade so-uppsatsen. Pust! Nästan klar nu och det känns grymt skönt ska jag säga er. Imorgon blir det rep på sagateatern inför fu:s dansföreställning som är på tisdag. Roligt roligt! Ni får ha en finfin lördags kväll. Bilder kommer imorn. Looove

RSS 2.0