VALBORG!

VALBORG!! det är helg och jag är överlycklig!
väntar på att kajsus, felicia och agnes ska komma hit. sen sticker vi till affären och handlar lite käk, grill och sånt gott! sen ska vi ut och grilla ÄVEN fast det regnar. jupp, så regnkläder på. haha ;) sen tar vi med masser filtar och bra musik och bara myser! låter toppen i mina öron. ha en grymt bra valborg, det ska jag ha! PUSS

++--


dagensoutfit: strumpisar/bikbok, jeansshorts/bikbok, linne/monki, bandeu/monki, halsband/hm trend, armband/gjort själv.

ser ju helt knäpp ut, men har cyklat hem i regnet, därför jag rätt blöt. hehe...

********


Mojje - Theos Sång

ska sjunga den här låten på min kusins dop om ca 2 veckor. har aldrig hört den förut, men har lyssnat på den ett par ggr och tycker den är väldigt fin, hihi! ;)

A WORLD FULL OF FLOWERS.








-photo by tilda©-

BOUNCE SUMMERCAMP 2010


har nu anmält mig till BOUNCE SUMMERCAMP 2010! fan vad kul det ska bli! grymt kul asså! ska än så länge gå med kajsa, claire och agnes, men vi får se om det kanske är fler från down n' out som hänger på! :D iiih, can't wait!

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2



blev att cykla idag TROTS att det regnade imorse. jag var riktigt tveksam först, men till slut kom vi fram till att cykla ändå. hehe. riktigt skönt vare faktiskt! vädret blev bara bättre och bättre under dagen!

får hoppas att vädret håller i sig tills imorn. valborg! planerna för kvällen är att grilla och mysa med felicia, agnes och kajsus. riktigt kul ska det bli! kameran hänger självklart med så det kommer säkert en bildbomb på lördag kan jag tänka mig.. :)

TODAY I'M WEARING THIS...





JEANS/CHEAP MONDAY, LINNE/MONKI, BANDEU/MONKI, RINGAR(vänster hand)/ÅHLÉNS, RING(höger hand)/GLITTER, CONVERSE + HALSBAND, men klantig som jag är råkade jag ta sönder det när jag cyklade hem från skolan.

!!!


LOLLO OCH JAG HAR BESTÄMT OSS FÖR ATT CYKLA TILL SKOLAN IMORN! haha, duktigt av oss tycker jag! vad kan det va, kanske 6km till skolan. bäst för alla att det är fint väder imorn, annars blir jag arg! HEHE.

ONSDAG

tjolahopp! sitter just nu hemma hos mormor och har gjort mig lite fika med east fm i bakgrunden. har håltimme till 14:40 så jag gick hem hit! :)
nu tror jag det blir att sätta på ett andra avenyn avsnitt och bara ta det lugnt tills vi börjar. nice.
LATER

++++++


goder morgon!
vädret är ju piss. åååh, det regnar! det måste bli bra till valborg!
nu strax drar jag till skolan. rätt slapp dag faktiskt men vi slutar rätt sent...

uppdaterar mer när jag kommit hem, men måste plugga idag med,
så det blir nog lite senare!
have a nice day! puss

DAGEN I BILDER!























underbar dag! efter skolan stack jag och lite folk ner till bosses glassbar, sen satte vi oss i domkyrkeparken och fotade, solade, snackade och bara hade det bra! riktigt sommarväder ute idag med! AWSOME! :D

DAGENS OUTFIT.




jeans/cheap monday, body/monki, skinnjacka/h&m, halsband/h&m trend, brillor/ginatricot, klocka/knokk + ringar och "vita" converse.

TÄVLING - vinn en apsnygg ring


-klicka på bilden för att komma till tävlingen-

++++++

världens bästa program ikväll:
2o.oo - UGLY BETTY
21.oo - DESPERATE HOUSEWIVES
22.oo - COUGAR TOWN

wiiih, grym tv-kväll! :D
(BILDER FRÅN DAGEN+EN OUFIT, KMR STRAX)

DAGENS OUTFIT.




-haha ser nu att jag ser skitskraj ut på första bilden-

26 APRIL / 2010


ciaaao. kom ganska nyss hem ifrån kajsus! var där ett tag efter skolan! :)
annars har det inte hänt särkildt mycket idag. dagens händelse var väl när mitt skåp typ brakade ihop i skolan??? HAHA!
slänger upp en dagens outfit i nästa inlägg →

********


ångrar grymt mycket att jag aldrig provade jumpsuiten (till vänster) på weekday igår, men tiden räckte inte till! men nu funderar jag på om jag kanske ska beställa hem jumpsuiten (till höger) från h&m, kostar bara 99 svenska kronor!
tycker den är himla snygg!

SKADEGLÄDJE PÅ HÖG NIVÅ!



HAHAHAHAHA! jag dör.

NEW STUFF.





BILDER FRÅN ESTOCOLMO!





innan bounce, PEPP!


HAHA?











-GRYM DAG♥♥-

++--


THE LAST BOUNCE VAR HELT JÄKLA AMAZIIIIING! helt sjukt asså! det är nog bara vi som var där som fattar hur grymt bra det verkligen var!

nu tänker latmasken cykla bort till netto, för hon är himla sugen på kindermaxi. sen tänkte hon visa er en liten bildbomb från igår och visa grejerna hon köpte. lateeer.

you never were, and you never will be mine.


-FOTO: jfalk, kajsa och jag på bild, från föreställningen i söndags, SAKNAR-

känner att jag börjat komma igång med bloggandet nu igen efter det lilla uppehållet!
dags att börja kommentera lite nudå ;)

eftersom jag drar till sthlm imorn, så kommer jag inte kunna uppdatera under dagen. men kameran hänger självklart med, så det blir en bildbomb på söndagen kan jag lova! ha en underbar lördag, det ska jag ha!
pussen

++++++



gillar dessa brills grymt mkt! vill ha båda två!

ph1: hanna westmans blogg!
ph2. BIKBOK

7 - SEVEN


-klicka på bilden för att komma till tävlingen-

är med i en tävling på seven's blogg, där man kan vinna dom snygga armbanden här över! vem vill inte liksom? ;) grymt snygga enligt mig! så ta chansen och va med och tävla, HÄR! men vinn inte!

2 SKIRTS FROM MONKI





2 FAVORITER



BLACKBOOK


nice stuffs from hm! grymt snygga, eller vad tycker ni?

THE LAST BOUNCE


tidigt imornbitti bär det av till estocolmo med kajsus för att kolla på BOUNCE!! ska bli så jäkla kul! finns ju inga grymmare. vi ska också shoppa på dan! hoppas på att hitta masser fina grejer! :)

I'M BACK!


I'M BACK!! ledsen för att jag inte uppdaterat,
men har varken hunnit eller haft orken..

vet inte om jag orkar beskriva helgen! dom enda som verkligen vet hur jäkla roligt vi har haft är ju vi, down n' out! finner liksom inga ord, förutom att det är bland det roligaste jag har gjort. känslan av att stå på sen och få göra det man älskar över allt annat! obeskrivligt! inte bara den här helgen, utan alla dessa månader tillsammans med down n' out! ah, somsagt, det går inte beskriva. ville bara tacka er och framförallt jonna och emma, för världens bästa månader och helg! tack för att jag fick chansen att uppleva allt det här..
usch, vad sorligt det var efter sista föreställningen i söndags när vi alla började gråta! kommer kännas grymt konstigt att inte längre få dansa tillsammans med er, varje måndag, onsdag, fredag och söndag på älskade FU.
love u guys♥

WE'LL KEEP MOVIN' ON



prövade pappas nya jacka förut! riktigt snygg tycker jag, militärgrön är den om det inte syns! riktigt snyggt! hoppas på att jag kan få låna den nån dag eller två! han är rätt liten så det behövs nästan bara vika upp ärmarna lite!

for those days we felt like a mistake, we keep marchin on!



riktigt härlig dag! svettas ju numera i min skinnjacka, haha. nu är det verkligen vår! tack gode gud ;)
när jag kom hem satte jag mig (som ni ser på bilderna) på altan med en smoothie, lite plugg och east fm! det gillar vi!

ikväll ska jag fixa med lite grejer inför imorn! men förhoppnings vis kommer det lite mer update..

I'm dancing with tears in my eyes.

fullt upp idag! vart på fu sen kl4! börjar mer och mer kännas som mitt hem nu.. hihi :) har i vilket fall vart där och gjort reklam för "READY 4 TAKE OFF..?!". blir så stressad inför föreställningen nu! vet inte varför men alla möjliga tankar snurrar runt i mitt huvud.. får lite smått panik då och då och kan typ inte sova. hehe!
men tror inte någon fattar hur mycket det här betyder för mig, är så sjukt uppspelt och det ska bli så obeskrivligt kul! det har vart så extremt roligt att få chansen att gå i den här gruppen! har utvecklats så himla mycket på alla sätt och vis och har träffat mycket nya härliga människor! dansen får mig att glömma bort allt som är skit, den får mig att orka! måste också bara säga att vi har världens bästa danslärare! utan dom skulle jag ju aldrig fått chansen. det jag försöker att säga är att dansen verkligen betyder allt för mig♥

hoppas också att ni förstår att uppdateringen kommer bli rätt kass dom närmsta dagarna! rep inför föreställning och sen smäller det!
men vi ses på sagateatern i helgen, right?

READY 4 TAKE OFF..?!


vet att jag tjatar men, jag säger det igen:
STREETDANSWHOW MED DOWN N' OUT
17-18 april, kl 15&19, SAGATEATERN
köp biljetter på DNA, en timme innan föreställning,
av mig eller av tjejerna i gruppen!
PRIS: 50 KR
kom igen nu, ALLA måste komma!

2010/04/12


-bara nån bild-

ciao snyggisar. shiiiet vilken härlig dag det har vart!
vårväder så det skriker om det! helt underbart ute!
måste säga att det var riktigt jobbigt att ta sig igenom måndagen. hatar verkligen måndagar. slutar sent, typ inga raster, jobbiga lektioner... bläää!

efter skolan stack kajsa och jag ner till stan och mötte upp lite folk i dansgruppen. gick och delade ut flyers, satte upp plancher och gjorde reklman inför våran föreställning! haha riktigt kul var det :) sen gick vi till FU en liten kortis, men det blev mest snack och inte särklidt mycket dans...

SO LETS CRAWL BACK TO LOVE.















-foto:jag-

ni har föresten blivit riktigt dåliga på att kommentera, tråkigt! inte för att jag är mycket bättre men men...
nu: duschen, sen: sova! är tröööötter och vill få bort min söndagsångest, haha.
buhuu, vill inte till skolan imorn...
puss

It's so cold here without you.


ciaaao! danspasset var grymt kul! men är helt slut nu... lyckades också halka på min sjal mitt i dansen, HAHAHA herregud vad vi garva! strax tänkte jag ladda upp lite foton jag var ute och tog förut, så himla fint ute ju! riktigt vårväder! :)

I WANNA ROCK RIGHT NOW.

godermorgon! ligger i sängen med datorn i knät. vaknade för nån halvtimma sen... har försökt sova så länge det går och ligga kvar i sängen med tanke på att det är sista dagen på lovet. skolan börjar imorn! :( åååh, orkar inte! men nu ska jag inte tänka mer på det! har föresten haft världens bästa lov! tjejkvällar, mycket dans, sovit länge och har kunnat ta det lugnt. precis så som ett lov ska se ut tycker jag.

strax ska jag gå upp och göra mig lite god frukost, sen blir det att åka ner till FU för ett till 4timmars danspass. wiih!
love♥

GIVE IT TO ME!


-på bild: vevve som jag saknar mktmkt, foto:jag-

ge mig lite bra musik! gärna era spotifylistor, need some new music! :D
föresten så har ni min HÄR! vääääldigt blandat som ni kanske ser... haha.

+++++


kom hem för lite drygt två timmar sen från ett 4 timmars långt danspass med down n' out! riktigtriktigt kul, men herregud så jobbigt! är heeeelt slut nu, vill bara lägga mig ner och typ sova! hehe! nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig riktigt ofräsch. sen ska jag bara lägga mig i soffan med masser godis och se om det är nåt bra på TV:n, orkar inget annat ikväll! pussen♥


JUST DANCE!


Idag blir det drygt 4 timmars dansträning med dessa tjejer! Ska bli grymt kul! Uppdaterar när jag kommer hem, ikväll/eftermiddag! Have a niiiice day! PUSS♥

#####


HAHAAHHA! solsidan, det är ju fan det roligaste som finns! HAHA! stackars ove...

You're flying without wings

detta är ett gäst inlägg. //kajsa

Everybody's looking for that something
One thing that makes it all complete
You'll find it in the strangest places
Places you never knew it could be

Some find it in the face of their children
Some find it in their lover's eyes
Who can deny the joy it brings
When you've found that special thing
You're flying without wings

Some find it sharing every morning
Some in their solitary lives
You'll find it in the words of others
A simple line can make you laugh or cry

You'll find it in the deepest friendship
The kind you cherish all your life
And when you know how much that means
You've found that special thing
You're flying without wings


So, impossible as they may seem
You've got to fight for every dream
Cos who's to know which one you let go
Would have made you complete

Well, for me it's waking up beside you
To watch the sunrise on your face
To know that I can say I love you     (haha ofta jag strök under det:D)
In any given time or place

It's little things that only I know
Those are the things that make you mine
And it's like flying without wings
Cos you're my special thing
I'm flying without wings

And you're the place my life begins
And you'll be where it ends


I'm flying without wings
And that's the joy you bring
I'm flying without wings



världens finaste text till världens finaste tjej!
ingen älskar dig lika mkt som jag! inte ens din mamma!::
puss till tilda!




tilda ser inte vad jag skriver för hon sitter och tar kort på en tänd tändsticka:O
hon är konstig!
snart ska vi äta, rostbif med mozarella, mumms!
you know you love me, gossi......kajsa

PLEASE DON'T HOLD ME DOWN.


DAGENS: stickad tröja-gina, jeansväst-carlings, halsband-hm, armband-blandat!

i'm gonna find a way to make it without you.




NEW STUFF! älskarälskarälskar linnet! fast det är så mycket snyggare i verkligheten!

don't tell me it's over.


sitter hos kajsa och tar det lugnt. var somsagt inne i stan tidigare idag, blev lite shopping som jag visar när jag kommit hem! är supernöööjd :D nu ska vi typ, fika. hörs sen! pöss

+++++

nu: ner till stan o klippa mig! kanske blir lite shopping med, får se! hörs när jag kommit hem!
CIAO


Cause the truth is that I'm yours.




-NYTT I GARDEROBEN!!!♥♥-

THAT SHOULD BE ME.








-BILDER FRÅN BOWLINGEN-

bowlingen gick mycketmycket bättre än jag trodde, haha, jag hade ju värsta talangen ju. nästan iallafall! fick till 2 strike och några spärrar! ;)
innan bowlingen gick jag in på monki en liten kortis och köpte 2 nya plagg som jag visar strax, det var 2 av dom plaggen jag la upp lite tidigare idag!

+++++

nu:drar ner till stan för att bowla :D kommer gå riktigt bra känner jag, host.
lateeer snyggingar♥


DON'T FORGET!


I WANT IT ALL!


9 FAVORITER (enligt mig) FRÅN MONKI! GE MIG ALLTING NU, TACK :D
åker eventuellt in till stan imorn, får se om några grejer hänger med mig hem!
hope soo, riktigt sugen på att shoppa!

YOU LEFT ME SPEECHLESS, SO SPEECHLESS.


BESÖKSREKORD! yaay! thank uu :)

sitter i sängen med datorn i knät och ska strax sätta på ett andraavenyn-avsnitt, ska se om jag orkar se hela eller om jag hinner somna, haha. hörs imorn, puss.


remember when you said "forever and always".


"never cry over someone who whouldn't cry over you"

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
»så jäkla svårt att låta bli...«


jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan.










SURPRIIIIIIIIIIIIIIIISE! :D















-GÅRDAGEN I BILDER,-

överraskade somsagt kajsa igår och firade henne! riktigt rolig dag/kväll/natt! mycket skratt,tacos,tårta,film,buzz och sjunga-varannat-ord-på-håkan-hellström-låtar! hehe, love u girls!♥

++++++

sitter hos agnes, med kajsa och lollo! har överaskat kajsa och firat henne :D det var riktigt kul! det är det jag har hållt på och fixat med hela dagen, men kunde ju inte berätta det eftersom kajsa läser min blogg.. haha, men i vilket fall så blev det lyckat! blev en litenliten uppdatering iallafall! 
berättar mer imorn! PUSS♥

I don't want to miss a single thing you do tonight.


DAGENS: skjorta-pappas, strumpisar-bikbok, linne-monki, skinnjacka-hm, halsduk-hm, converse+smycken!

ingen mer uppdatering idag, tyvärr... ikväll blir det att sova över hos agens med kajsa o lollo, mysigt mysigt! nu idag behöver jag fixa med lite grejer. men imorn lovar jag att det kommer en stor fet bildbomb från ikväll :D PUSS

ROCK YOUR BODY, COME ON, COME ON!




-ÅRETS FÖRSTA GRILL, MUUUUUUUMS-

som ni ser här över blev det årets första grill förut! mmmumma!
stack iväg till fu på eftermiddagen, dansade gärnet med down n' out och tog igen all styrka jag missat när jag var sjuk! jäkligt jobbigt var det, men vi peppade varandra så det var riktigt kul! :D
nu blir det att kolla på nån film...

TA MIG TILL KÄRLEK, TA MIG TILL DANS.



vore jättekul att få veta vilka som läser min blogg, vilka ni är! därför tänkte jag be er ta en minut till att svara på dessa frågor:

1. vad heter du?
2. hur gammal är du?
3. var bor du?
4. varför läser du just min blogg?
5. har du blogg?


även fast jag redan känner dig så vore det kul om verkligen ALLA,ALLA,ALLA svarade! annars blir det ju bara pinsamt.. kom igen, ingen kan va så upptagen att man inte kan svara på 5 enkla frågor, right?
♥ 


???????????

DRÖMMER JAG??? ÄR DET VERKLIGEN SNÖ JAG SER UTANFÖR MITT FÖNSTER?
@##%??+-jfdznfd"^^**'§


BUT YOUR WORDS COME MUCH TOO LATE.


känns så himla skönt att ha lov så det finns inte! det bästa är ju att lovet knappt börjat än, har ju en hel vecka att se framemot nu. wiihu!

är himla sugen på att shoppa med.. får ta nån dag i veckan och se om jag hittar nåt!

imorn blir det att sova läääänge, plocka undan lite här hemma, sen lite senare på dagen blir det att åka ner till fu för att köra ett stenhårt styrkepass med tjejerna i down n' out! peppa till föreställningen ska vi självklart också göra ;) ska bli grymt kul!

nej, nu ska jag sluta med mitt babbel..
ciaooooo♥

I don’t wanna hide,I just wanna stay free.


bildcollaget jag gav kajsa igår! jadu, himla mycket minnen tsm kan man säga! ♥

BILDBOOOOOOOOOOOOMB!!!



































VÄRLDENS FETASTE BILDBOMB FRÅN IGÅR!!!
bilderna säger ju allt, vi hade grymt kul o mysigt! tack för allt! älskar er!
o GRATTIS KAJSA (i efterskott)!! ♥

4567281930453780





-lite bilder från idag, vi är rätt trötta som ni ser-

förlåt för dålig uppdatering! var och firade kajsa igår, riktigtriktigt mysigt och roligt! tack tjejer!♥
nu ska jag kolla på wipeout med mamma och lillebror, men efter det kommer en stor fet bildbomb från igår! kika in då! PUSS

What's somebody like you, doing in a place like this?





































BIIIIIILDBOMB FRÅN MOBILKAMERAN!
har nämligen hittat min mobilsladd och är överlycklig! :D bildbomben börjar i spanien(09) och slutar med dagen som var igår! det är så himla kul att kolla tillbaka på alla dom här bilderna och minnena! tar rätt mycket kort med mobilen och så... fast det suger att det är sämsta bildkvalitén. hehe, ENJOY!

this distance between us makes me want you more.






har under morgonen letat påskägg ute i vårsolen, hittade sammanlagt 3 ägg som det stog TILDA på :D ni ser vad dom innehöll här över! muuuuums! GLAD PÅSK ALLA! ♥

$$$$$

det här är mitt 200:de inlägg, yay :D anteckna gärna om ni vill!
nu ska jag sova. anteckna det med om ni vill..
goder natter!

+++++


nu när klockan har slått över 12 slaget betyder det att det är den 3april, och den 3april är inte vilket datum somhelst. nej, för då fyller nämligen...

MIN BÄSTA VÄN KAJSA NILSSON FJÅÅÅRWTIWS! GRATTISGRATTISGRATTIS! jag hoppas att du får en grym dag! o så måste jag säga att jag älskar dig väldigt mycket, men det vet du redan!♥

SÄG GRATTIS, or die... ;)

the world around us wont stop turning to night.






NEW ZEALAND BY LISAPLACE.SE

min morbror har kommit hem över helgen! :) han har vart ute och rest i nya zeeland i en månad. nu när han har kommit hem har han visat foton därifrån och berättat allt! jag måååste åka dit efter allt han berättat och visat! helt sjukt fint är det där! och det finns så himla mycket att uppleva där! vill verkligen dit! han har också visat en film från när han hoppat bungy jump, och han typ tvingar mig att hoppa det nångång i framtiden, för att det är typ den häftigaste upplevelsen som finns säger han! åh, fan vad jag är sugen på det!


DON'T TELL ME YOU'RE SORRY, CAUSE YOUR NOT.








länge sen jag var såhäääär lycklig! allt känns riktigt bra just nu!
det är PÅSLOOV, det är vår ute, snön är borta, det är världens sommarvärme ute på altan, BOSSES HAR ÖPPNAT, plancherna till dansföreställningen har börjat sättas upp överallt, studsmattan är uppe (haha), och känns så himla skönt att man har riktiga vänner som man kan lita på! kan det bli bättre? nepp.

RSS 2.0