SOON YOU WILL DISAPPEAR.








-RANDOMBILDER JAG TOG LITE HASTIGT FÖR NÅGRA TIMMAR SEN-

kom att tänka på att det kanske är dags att byta header.
jag är ju faktiskt brunnet numera ;)

WHO DOESN'T LONG FOR SOMEONE TO HOLD?



KAVAJ//MORMORS TRÖJA//HM JEANS//CHEAPMONDAY HALSBAND//HM-TREND + CONVERSE&RINGAR
inget speciellt, men jaja...

äntligen är mån-tis avklarade i skolan. de värsta skoldagarna!
imorn slutar jag redan vid 13.20 o det känns greeeat! nu sitter jag och väntar på att finalen av sytycd ska börja..

EVERYBODY'S CHANGING.





KAVAJ//HM BYXOR//MONKI LINNE/MONKI HALSBAND//BIKBOK TYGKASSE/WEEKDAY + CONVERSE, RINGAR

dåligt med uppdatering idag, men var faktiskt tvungen att ta tag i masser plugg... känns himla skönt att jag är klar med typ allt för veckan.
hoppas allt är bra med er :)  

BLUEBERRY.







-bjuder på lite härliga-random-favorit-i-repris-pics-

toy story var ju fan sorglig, haha, man fick ju tårar i ögonen. man och man, jag och alla småungar i biosalongen för att vara mer exakt. fast småungarna storbölade ju iochförsig. tro vad ni vill, men det gjorde inte jag. nu ska jag nog ta fram lite b&j från frysen och söndagsdeppa lite...puss!

I DON'T WANNA MISS A THING.


-1,2,3,4,5 eller 6? nån favorit? :D-

I'M IN!

Jag kom med i The Project! Är så jäkla glad :D trodde verkligen inte det. Ska bli så grymt kul att vara med ett år till. Vi börjar redan nästa måndag med träning. Awesome!

Nu sitter jag i bilen påväg ner till staden. Ska nämligen se Toy Story 3 med la familia. Det ni ;) återkommer ikväll med fler inlägg. Kika in då. PEACE.

SOULMATE.



@kajsasplace just nu. kollar lite halvt på tv.. dansar emellanåt, hehe. ville bara göra en liten uppdatering so here you go :)

FRIDAY, I'M INLOVE.






KOFTA//MONKI JEANS//CHEAPMONDAY "KEPS"//HM RING//GLITTER + CONVERSE&BLANDADE ARMBAND

invigde den nya koftan idag. älskar den!
äntligen fredag! snart ska jag cykla vidare till kajsa för lite fredagsmys där. imorn ska jag på dansauditon för nya The Project! PEPP! men uppdateringen kommer tyvärr bli gles imorn...
nej nu ska jag städa toan (kul, verkligen), hoppa in i en snabbdusch och sen cykla till kajsa. måste skynda mig! CIAO.

VILJA BLI.

MIN DROG JUST NU.

LOLLIPOP.






++++----




DETTA fick jag med mig hem från monkieventet som var igår. är helt kär i min senapsgula kofta! puss på den! det var 20% rabbat så byxorna och koftan gick tillsammans på 440kr! inte sååå farligt. man fick även VITAMINWATER, klubbor och tidning. helt gratis! hur bra? förövrigt var det en riktigt rolig kväll med masser härligt folk.

GENOM ELD.


SKJORTA//HM SKOR//DINSKO TYGKASSE//WEEKDAY HALSBAND//HM +RINGAR FRÅN DIVERSE STÄLLEN

åååh jag är så arg. när jag skulle för över bilder från kameran till datorn nyss försvann helt plötsligt flera bilder. bland annat outfitsbilder jag hade tänkt och visa er. dom är helt väck??! fattar ingenting. fan.

dålig uppdatring de senaste dagarna. anledning: internet har pajjat.
annars då? skolan rullar på som vanligt, har börjat vänja mig vid mitt hår (puuuh), ja, snart helg, allt känns faktiskt helt okej :)

I NEEDED SOMEONE.

Hellu hellu! Internet har pajjat här hemma. Hoppas att det fixar sig tills imorn. Så jag har tyvärr inga bilder att bjuda på idag... Just nu kollar jag på tv. Sytycd ikväll! Iiiih! Imorn kväll har monki ett event mellan 19-21. De kommer ha masser rea och sånt. Hoppas att jag får med mig några grejer hem. Får se vad pengarna räcker till. Nu är ni lite uppdaterade iallafall.. Hehe. PEACE OUT!

BALLOONS.








-foto:lollo♥-

har fått masser fina komplimanger för håret idag! thank u! men det känns fortfarande jäkligt ovant. hehe, men jag vänjer mig nog snart ska ni se...
jahopp, jag och lollo tog tag i lite plugg här hemma efter skolan.. skönt att va klar med det. just nu sitter jag och käkar lite kiwi och ska strax hoppa i säng. känner att intresseklubben antecknar för fullt här asså. så nu ska jag sluta. puss!

CHANGE.




JAPP, HÄR HAR NI RESULTATET. vad tycker ni? själv tycker jag det blev himla mörkt men det är nog mest för att jag är så ovan. hoppas att jag vänjer mig...
men annars är jag rätt nöjd :)
sov sött.


BOM BOM BOM.





NYTT! detta fick jag med mig hem i fredags. allt från hm! nu är jag BARA 300kr fattigare. sjalen kommer jag använda som en bandana! älskar kavajen!

THIS PLANET LOOKES SO CUTE BUT IT'S OLD.















































-min underbara helg i bilder-

guuud vilken awesome helg! :D rixfm-festivalen, tivoli, firat agnes, träffat masser härlig folk, skrattat, myst och ja bara haft det grymt bra. inser verkligen att jag har så sjukt bra vänner! älskar er så mkt♥

400:DE INLÄGGET!






LÅNGKLÄNNING//HM SKINNJACKA//HM VÄSKA//? RINGAR//SPANIEN&GLITTER CONVERSE

oufit från i fredags. FÖÖÖRLÅT för att jag inte har uppdaterat något i helgen. bara därför kommer det upp masser bilder strax! just det, har färgat håret med, det ska ni självklart få se. PUSS

ALL THIS STUFF IS MAKING ME OLD.

hade mentorsdag idag! lagade sjuuuukt god mat! emelie och jag är ju grymma. haha. har lagt undan 3 fina grejer på hm idag som jag förhoppningsvis ska köpa imorn. happyface!

imorn är det rixfm festivalen i lkpg, sen kommer det vara tivoli och andra roliga grejer med. kommer bli sjukt kul! kommer åka dit tillsammans med vevve, men sen kommer vi säkert träffa masser annat härlig folk eftersom de flesta ska dit. kameran hänger självklart med, så det kommer bilder, antingen imorn kväll eller på lördag. tills dess tycker jag att ni ska ta och lyssna på låten här under... ↓ GRYM!
OVER AND OUT.


VI BLIR ALDRIG SOM DOM FRÅN STAN.



WITH EVERY HEARTBEAT.










-lite bilder från ikväll-

har haft gäster här från halv6. massor släkt!
olle, min lillebror fyller nämligen 9år idag!
grattis lillebror, älskar dig!♥

EGENTLIGEN ÄLSKAR DU INTE MIG.


Håkan Hellström - Rockenroll, Blåa Ögon - igen

Håkan Hellström - Aprilhimlen
Håkan Hellström - Gråsparven När Hon Sjunger

RUTIGT.






SKJORTA//HM SHORTS//HM-TREND LINNE/JC HALSBAND//BIKBOK SKOR//CONVERSE
- enkelt men skönt.

väldigt okej skoldag faktiskt. inte särskildt plågsam ;) berodde nog mest på att vi slutade strax efter två, skööönt! stack ner till stan med vendela efter skolan, tog en fika, linda och agnes stannade och snackade lite med. gick sen och kollade på stan. åååh vad jag vill shoppa nu! har lagt undan några grejer som jag ska köpa på fredag.
nu kollar jag lite halvt på tv i väntan på SYTYCD som börjar kl22.oo. PÖSS

LET'S GET RETARDED!



-här över ser ni ett bildcollage jag slängde ihop igår när jag var som mest rastlös... hehe, tänkte ha den som framsida på min almanacka...- 

kollar just nu på SYTYCD, sen blir det nog hopp i säng. känns som jag har gäspat minst 200 gånger idag... så sjukt trött! slutar föresten 14.15 imorn så det känns rätt nice. blir en fika på stan med vendela efteråt! längtar efter att få snacka med henne om allt och ingenting. känner att jag behöver det!
PEACE.

GIVE ME THESE MOMENTS, BACK TO ME.





-TRANSPARANTSKJORTA//HM JEANS//CHEAPMONDAY HALSBAND//HM-TREND PEACEARMBAND//GLITTER RINGAR//SPANIEN LINNE//JC + CONVERSE-

lite halvfräscha bilder jag tog för några minuter sen, håret ser ju helt...
ja, jag vet inte vad. haha!

NEVER SAY NEVER//




-fiiina agnes på bild♥-

guuud vilken seg skoldag, plågat mig igenom varenda lektion...
sitter just nu hemma hos agnes, lyssnar på lite härlig musik.
ska strax käka lite tror jag!
hörs när jag kommer hem lite senare ikväll! CIAO


HANG WITH ME.



sitter och mumsar på en skinkmacka och dricker självklart ett stort, kallt, glas mjölk till det! håkan hellström spelas i högtalarna. han är bara fööör bra!♥

UPDATE: kajsa hälsar att hon har tagit den andra bilden, viktigtviktigt ;)

CRY WHEN YOU GET OLDER.





-STICKADTRÖJA//GINA JEANSSHORTS//SECONDHAND SKOR//DINSKO VÄSKA//?? RINGAR//SPANIENGLITTERHM FJÄDERÖRHÄNGE//HM SKÄRP//MONKI-

första skoldagen är nu avklarad. överskåp och schemat var väl det enda positiva med dagen ;) haha, nej men jag är så opepp man kan bli på skolan... åeh.. längtar redan till höstlovet!

DET HÄR HAR VÄXT I MIG, ÅH, SÅ LÄNGE NU.



-JUST NU, deppar med lite b&j och OC-boxen-

buhuuu, jag är depp. sommarlovet har gått så himla fort! helt sjukt!
men fan vilket grymt sommarlov! spanien, dans, sthlm, sjön, vänner, dagar-då-man-har-gått-i-pyjamas-hela-dagen, haha, älskart! funderar på en bildsammanfattning ikväll, om jag orkar! hihi!

ÖGONEN SVIDER OCH HJÄRTAT BRÄNNS.





-NYTTNYTTNYTT-

TAKE A DIRTY PICTURE FOR ME.










-BILDER FRÅN HELGEN-

grym helg! riktigt bra avslut på sommarlovet!
dansuppvisning, fina vänner, käk på steve's, chill i domkyrkeparken, keep it loud,
ja helt enkelt en grym helg! ♥

SOMETIMES I JUST WANNA DANCE WITH YOU.





-4randombilder jag tog lite fort tidigare idag, vet egentligen inte varför jag lägger upp dom men jag gillar inte inlägg utan bilder...-

dålig uppis de senaste dagarna. har fullt upp med dansen. går på jonna och emmas dansworkshop denna veckan och koegrafierna måste sitta tills på fredag då vi har uppvisning på sagateatern kl 18 och 19.
kom gärna och titta om ni inte har nåt för er! det är helt gratis!
förövrigt har veckan varit grymt kul med all dans! :D njuter av de sista dagarna på sommarlovet. buhuuuu. lovar att uppdateringen kommer bli bättre när skolan drar igång!
PUSS♥

NONE OF THESE BOYS CAN DANCE.



ph1-mina nya strumpor! köpta i sthlm på american apparel. löööv them.
ph2-ett par dödligt snygga skor från MONKI som jag väääldigt gärna vill ha.


I ♥ BOUNCE SUMMERCAMP































rundor på stan, grymma människor, massooor svett, många armhävningar, mycket träningsvärk, massor av skratt och självklart dans i mängder!
ungefär så har min vecka i sthlm sett ut!
SJUKT BRA VECKA! TACK ALLA!
I ♥ BOUNCE SUMMERCAMP


LIVET FÖRÄNDRAS VAR JAG ÄN GÅR.




















-bilder från helgen-

helgen har spenderats med familjen och morbrors familj här i uppsala! jättemysigt!
tidigt imornbitti bär det av till huvudstaden! ni anar inte hur pepp jag är! AAAAH!
ska försöka uppdatera mer i veckan nu när vi tog med oss datorn...
önska mig lycka till ;) riktigt spänd inför imorn nu. PUSSAR

RSS 2.0