++--







-ääälskar min blåa shorts-

har haft en underbar vecka med vevve som sitter på planet hem nu! orkar tyvärr inte lägga upp bilder från veckan för det här internet är det segaste som finns! bjuder bara på några få bilder...
just nu är det klarblå himmel och sol här i spanien, AWESOME! :D

OUTFIIIT,



JUMPSUIT/HM, SKOR/DINSKO, BRILLOR/BIKBOK, RINGAR/ÅHLÉNS&GLITTER, SKÄRP/HM

BILDER FRÅN DITRESAN!









HÄLSNING FRÅN SPANIEN!



HOOOOLA AMIGOS! allt bra där hemma i sverige? här har vi klarblå himmel och sol just nu, ca 30 grader! sounds good, huh? kommer ett inlägg alldeles strax med lite bilder från resan ner till spanien!

HEJDÅ SVERIGE!



snart åker vi, kan inte fatta det!!!
jag har jättesvårt att säga hur uppdateringen kommer bli där nere. vi får helt enkelt se hur mycket tid jag får åt det! men kan tänka mig att det blir ett antal inlägg iallafall. men hur många får vi helt enkelt se! i vilket fall så kommer det komma masser med bilder, antingen när jag kommit hem eller under resan. det kan jag lova! kommer hem den 7juli för er som undrar. åh, spanien 2010 kommer bli sååå AWESOME!
tills dess, får ni ha det riktigt bra här hemma!♥♥♥

HEJDÅ SVERIGE - HOLA ESPAÑA! :D

SPANIEEEEN, HERE I COME.



-2 bilder från spanien förra året!-

känns helt sjukt att jag åker dit imorn igen! ska bli så grymt kul :D vevve kommer hit vid 11 imorn, sen åker vi hemifrån vid 12 ungefär, planet går vid 3 och vi landar i spanien ungefär vid 7. aaaaah, kommer på resfeber inatt!
nu ska jag hoppa i säng, är väldigt trött. men jag uppdaterar något imorn innan jag åker! PROMISE!

GRILLNING VID STÅNGÅN,







snodde lite bilder från becka och molly, för mitt kameraobjektiv gick typ sönder när vi var nere vid ån, fick lite smått panik men det löste sig nu när jag kom hem som tur va!
stack till stångån vid 5 idag och träffade masser härligt folk där. grillade, snackade, myste, skrattade, lyssna på musik, fick panik över fåglar som bajsade på oss... haha, det blev lyckat förutom att det regnade! ;)

10 JUNI, 2010!














skolavslutningen slutade runt 10 idag, det tog ett tag att säga hejdå till alla! efter avslutningen stack jag och masser folk ner till steve's och käkade! har frusit som bara den idag... ska bli skönt att lämna kalla sverige imorn ;)

SKOLAVSLUTNINGS OUTFIT,





KLÄNNING/JC, SKOR/DINSKO, PEACEARMBAND/GLITTER, LILA RING/HM, DÖDSKALLERING/GLITTER, SILVRIG RING/ÅHLÉNS, FLÄTADE ARMBAND/SPANIEN&MAMMAS

SOMMARLOOOOOOOOOOOV!



nu har jag sommarlov och det känns helt sjukt, kan inte fatta att hela 7:an har gått. men det känns också helt jäkla underbart! wiiiiiiii! fast i morgon börjar det på riktigt då jag åker till spanien :D aaaaah!
bilder från idag kommer strax!

BLUE, LEOPARD, BLACK SHOES




NYTT: SHORTS/MONKI, JUMPSUIT/HM, SKOR/DINSKO
sjuukt nöjd! jumpsuiten kom idag på posten och resten köpte jag idag på stan :)

don't think twice, do what you have to do.



-foto:jag-

sitter och lyssnar på musik med mina nya skor på fötterna, hehe. slutade 12 idag och det var minst sagt skönt!! stack ner på stan och käkade på steve's med kussen, blev att gå i lite på stan med! fick med mig lite grejer hem som jag visar senare. tror att jag kanske ska börja packa lite till spanien ikväll, för det kommer ta ett tag. herregud, snart åker viiiiiiiii! :D

down n' out i corren!


-bild från corren-

nu ska jag krypa ner i sängen. sista dagen i skolan imorn!!! blir att städa skåp och korridorer, slutar 12 också så det blir ju minst sagt slappt! vi hörs helt enkelt imorn, PUSS

BILDER FRÅN GÅRDSFESTEN!












nästan bara bilder från dagen, men men... vi är utklädda, ni som inte fattar det ;) fjortisar, töntar, morgontrötta männsikor m.m. riktigt kul! på dagen hade vi roliga aktiviteter och uttagning i aulan! på kvällen var det final i talangjakten, grillning o disco. grym gårdsfest! ♥

avslutningsklänning, CHECK!



ph1-en liten smygtitt på min avslutningsklänning som jag ÄNTLIGEN hittade idag. puuh, i sista sekunden... väldigt nöjd! ni får se den på torsdag :)
ph2-fick med mig en ring också, från HM!

rätt trött från gårdagen. men det var gryyyymt kul! kommer bilder strax!

$$$$$




nu ska jag hoppa in i en dusch och få bort allt äckligt klor!
imorn är det gårdsfesten på folkunga och det ska bli grymt kul:)
ingen uppdatering imorn p.g.a det, vi hörs på tis istället. men tills dess kan ni ju passa på att kommentera lite!
PUSS

PURPLE FLOWER,






-foto:jag-

LITE BILDER FRÅN HELGEN,







ph1,2-random
ph3-i lördags var det ett stort dansevent på trädgårdstorget (DITC), down n' out och masser flera dansgrupper uppträdde. grymt kul! :D
ph4-fiiiina agnes! 
ph5-de rosa armbanden fick vi på danseventet om ni undrar..
ph6-heart!
  

grym helg! igårkväll var agens och jag hemma här och åt go mat, snacka och bara hade det mysigt! idag drog vi till tinnis, har badat och solat hela dagen! riktigt skönt!

WHITE,




SKJORTA/MORMORS, JEANSSHORTS/SECONDHAND, BÄLTE/MAMMAS, VÄSKA/SPANIEN, PEACEARMBAND/GLITTER, RINGAR/GLITTER,ÅHLÉNS&MORMORS, BRILLOR/BIKBOK!

förlåt får dålig uppdatering denna helg, men har haft fullt upp! helgen har förövrigt vart awesome :D bilder kommer strax!

GRATTIS SAGA!


14 år idag! :D grattisgrattisgrattis sötnos! hoppas du haft en underbar födelsedag!♥♥


7 GRYMMA LÅTAR

The Majority Says - Back To Dalarna
Jason Mraz - Wordplay
The Script - The Man Who Can't Be Moved
Håkan Hellström - Magiskt, Men Tragiskt
Sea Wolf - The Violet Hour
The Ark - It Takes A Fool To Remain Sain
Death Cab For Cutie - I Will Follow You Into The Dark

här har ni lite grymma låtar som har spelats på hög volym här hemma idag ;)
verkligen värda att lyssna på! (spotify)

I WILL FOLLOW YOU INTO THE DARK.



-andra bilden blev konstig, HAHA-

HAREMSBYXOR/HM, LINNE/MONKI, HALSBAND/BIKBOK, SKÄRP/MONKI, BRILLOR/BIKBOK, VÄSKA/MORMORS GAMLA, JEANSJACKA/GINA, + VITA CONVERSE

FLASHMOB I GRÄNDEN,


vet inte om ni kommer ihåg att jag var i med i en flashmob i gränden för några helger sen. här är resultatet ;) dock syns inte allt så bra men det var kul o se hur det blev!

OUTFIT,



JEANSVÄST/CARLINGS, SHORTS/HM-TREND, LINNE/MONKI, HALSBAND/BIKBOK, TYGKASSE/WEEKDAY

nytt,


NYTT: HALSBAND/BIKBOK, RING/GLITTER

BAD UPDATE!


-random picture-

förlåååt för helt kass uppdatering. har varken haft tid eller ork...
försommarsång mån-tis och plugg har stått i vägen.

är hemma idag, är genomförkyld och vill verkligen inte bli mer sjuk när det idag är exakt en vecka till sommarlov! helt sjukt är det, fattar inte hur allt kan gå så här fort. det är ju läskigt! fredag, nästa vecka åker jag till spanien. känns som om det bara var några månader sen jag var där, men det har gått ett helt år sen förra gången. helt sjuuuuukt! men det ska bli så otroligt skönt att få sommarlov, can't wait!

RSS 2.0